Sport

 

Oaks krønikken


Sport har altid været en del af mit liv og som dreng spillede jeg fodbold i FIK. Det blev bla. til et Sjællandsmesterskab for drenge samt flere deltagelser i Norway Cup som var det uofficielle VM for ungdomshold.

Her var det bedste resultat en plads i 1/16 finalen, hvor vi desværre røg ud på reglen om flest hjørnespark efter et 0-0 resultat !!

Efter fodbold og inspireret af min far begyndte jeg at cykle. Jeg løste aldrig licens men deltog i mange motionsløb og brugte cyklen som transportmiddel når jeg drog på ferie hos familien i Jylland. I vinterperioderne med for meget sne spillede jeg badminton.

Da jeg blev gammel nok til det med biler blev cyklingen lagt på hylden for en stund

Næste pkt. på menuen hed American Football. Jeg startede min karriere hos Femhøj Oaks der senere skiftede navn til Frederikssund Oaks . Her spillede jeg fra 1996 til 2003. Primære positioner var OL og DL samt TE. Herfra stammer iøvrigt mit nickname "Chief".

Da hjelm og pads blev lagt væk for sidste gang kastede jeg min tid og kærlighed på golf. Mere stille og roligt, ingen skader og uafhængig af andre kunne jeg spille når det passede mig.

Spiller den dag i dag i Mølleåens Golfklub.

Mit udstyr består af følgende :

Titleist :

913 D3 Fujikura Rombax 7z08 S

712 U 18 gr. DG Tour Issue X100

712 U 21 gr. DG Tour Issue X100 

710 MB 5-9 jern DG Tour Issue X100

SM wedges 48 - 52 - 58 - 64 gr. Dg Tour Issue X100

TP Mills putter

Pro V1x bold

S82 Staffbag

Footjoy Sports sko

Players handsker

Nike/Galvin Green beklædning

Jucad Titanium vogn

Bushnell Rangefinder

 

 

 


 

 

Startside ] Op ] Oaks krønikken ]

Send e-mail til lars@kidmose.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.